29 Ağustos 2007 Çarşamba

MERHABA


En sonunda Eylül ayıda geldi ve bizim sanal dergimizin 2. sayısı çıktı ortaya.
Çok yoğun, yorucu ve bir o kadar eğleneceli, vakitler geçirdik zerrinle. Hele de, onun acilen İstanbul'a gitmek zorunda olması ve benim de, okulların açılması ile yoğunlaşan bir döneme girdiğimizi düşünürseniz, resmen insan üstü çaba ile yetiştirdik kevgirin 2. sayısını.
Birinci sayının yayınlandığı gün, resmen çıldırdık. Mutluluktan tabi ki. Mükemmel bir dayanışma örneği idi, bize verdiğiniz destek. Bizi son derece samimi bulmanız ve sanal dergimizi bizim kadar düşünüp sahiplenmeniz, tarif edilemez kıvançla doldurdu içimizi. Çok gurulandık, çok mutlu olduk. İyiki varsınız.
İkinci sayımızda, dopdolu, müthiş tarifler ve dosyalar var. Bir ay boyunca okuyacağınız ve tariflerinden kesinlikle faydalanacağınız dosyalar bunlar. Ben yayınlarken bir çoğuna göz koydum bile; " bunu denemeliyim, şunuda, aaaaaaaaaa kesin bu da" iç sesleri ile geçti zaman.
İnanın, söylenecek anlatacak, milyonlarca kelamım var sizlere, ama sıkmak ve daha başında kevgir yolculuğunun "ne çok konuşmuş hatun sussada geçsek diğer sayfaya" sesleri ile bölünmesini istemedim.
En başta sevgili ve börtüm böceem zerrine olmak üzere, kendime (asla unutmam) ve katkıda bulunan yazalarımız tüm arkadaşlara kucak dolusu sevgi ve minnetlerimi yolluyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum. Ellerinize kollarınıza yüreğinize sağlık.
Esra ÖZTÜRK
(büyücühatun)




8 yorum:

NiNo dedi ki...

canim ya ellerinize kollariniza saglik enfes olmus yine ekip calismasi zor islerdendir siz bunu basarabilen ozel insanlardansiniz. sahiplenme meselesine gelince oncelikle sizi sahiplendik biz sonra dergi geldi oyle sevdirdiniz oyle evimizin icine girdinizki sanki esra ve zerrin diye arkadasimiz dostumuz varmista su ara gorusemiyoruz gibi evlerimizde konusulur oldunuz, eh bunun sonundada siz ne yapsaniz bizler sahiplenirdik :D hersey gonlunuzce olsun dunyanin 1 numarali e-dergisi olma yolundasiniz bunu basardiginizi gormek duasiyla sevgiler tirandan...

Selen dedi ki...

İkinci sayı çok daha dolu dolu, renkli, keyifli olmuş. Gün geçtikçe daha da güzelleşip yayılacak dergimiz inşallah. Herkese sevgiler

Adsız dedi ki...

Büyük heyecan ve merakla beklediğim ikinci sayı bilgisayarımdaki yerini aldı çok sıcak ve güzel bir çalıma sizinkisi her satırınızı büyük bir keyifle okuyorum ve evet bende bir çok tarife göz koydum bile
kocaman sevgiylee

pervin dedi ki...

sabırsızlıkla bekledigim derginize en az sizler kadar bende heyacanlı ve mutlu oluyorum ikinci sayınızda hayırlı olsun daha nice sonsuz sayılar diliyorum allah kolaylık versin..

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Kevgir'e yine dopdolu gözdoyuran tarifler takılmış :)) Ellerinize sağlık
Başarılarınızın katlanarak çoğalması dileğiyle...
Sevgiler

Leziz Sofralar dedi ki...

Tüm resimler ve tarifler özenle secilmis hepsi birbirinden nefis tarifler hazirlayanlarin ve sunanlarin ellerine saglik,sevgiler...

Adsız dedi ki...

2.sayıda 1.sayı gibi çok ama çok hoş olmuş.emeğiniz çok güzel tebrik ediyorum...

http://maviveportakal.blogcu.com/

Chaplin Cafe dedi ki...

İkinci sayınız hayırlı uğurlu olsun fıstıklar...
Herşey müthiş görünüyor.