25 Ekim 2007 Perşembe

KULLANDIM, KULLANIYORUM, MEMNUNUM


Hazırlayan : Selen

Çırpıcım her durumda imdadıma yetişiyor. Küçük elli ve güçsüz kollu :) biri olarak çatalla bu işi yapmaktansa hemen çırpıcıma başvuruyorum. Kolunu çevirmek yeterli ve çok basit.

Bu makarna kaşığını keşfettiğimde çok mutlu olmuştum. Özellikle kırmadan pişirdiğim spaghetti'leri tencereden tabaklara servis yaparken makarnalar benden kaçamıyor. Avuçlamışcasına tutuyorum onları bu kaşık sayesinde.


Bu sebze haşlama süzgecimi çok seviyorum. Bana halamın hediyesi.. Tencerenin altına 2 parmak yükseklikte su koyup buharda sebzelerimi haşlamamı sağlıyor. Daha sağlıklı bir yöntem, vitaminler suda kaybolup gitmiyor..




Süzgeçli bardaklarım bana çok şık ve kullanışlı geliyor. Özellikle adaçayı, ıhlamur gibi aktardan aldığım çayları bu bardaklarda demleyip içiyorum. Misafirim olduğunda sunmak için de gösterişli buluyorum.

Fırçamı özellikle tencere yıkarken kullanmak için aldım. Fırça sert olduğundan kirleri kolay çıkartıyor ve en önemlisi mutfağımda bir çiçek gibi duruyor




5 yorum:

NiNo dedi ki...

sebze suzgeci ve makarna kepcesi super gercekten bende sadece sebze suzgecinden burada var saniyodum cok ilginc gelmisti :D cunku kim bilir burayada turkiyeden geldi belkide :D

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Sebze süzgecini ben de edindim sonunda, henüz kullanmadım ama Can 6 aylık olunca sebzelerini bunda pişiricem. Vitaminleri kaybolmayacak. Makarna kepçesinden bende de var ve gerçekten spaghetti için çok iyi bir çözüm. Diğer türlü çok uğraştırıyordu. Herkese tavsiye ederim bende.
sevgiler

Adsız dedi ki...

çok kullanışlı aletler....

fırçaya bayıldım....

Adsız dedi ki...

:))

ece dedi ki...

fırçayı tuttum:)