25 Ekim 2007 Perşembe

MERHABA

Merhabalar...
Günlerdir süren yorucu hazırlık ve koşturmaca benim bu yazıyı bitirmemle son bulacak. 4. sayı da karşınızda
Geçen bütün sayılarda verdiğiniz destek ve yorumlarınızla bizi asla yalnız bırakmadınız. Bundan aldığımız cesaretle ve yine desteklerinizle 4. sayıya ulaştık
Yine dopdolu yine birbirinden nefis bir sürü tarif, neler yok ki ?

Birbirinden nefis kurabiye tarifleri ile;
Burçin'in denemeleri,
Canan'sculinaria
Uzakköşe Alev,
Leziz Özlem,
Dilek'çe
Serinmavi Oya,
Türklokumu Aybike,
Çerkezkızı,
Luka Ece

Çay saati yine Leziz tariflerle,
Nihan Nino,
Lama,
Muhteremle Afiyetle,

Kurabiyeye farklı bakış açısıyla Ayça soruyor...

Kurabiyeyi adım adım anlatan ve mest eden Ebru Akın

İstanbul'u bizim için gezip en güzel yerleri tavsiye eden Nurdan Acar ve Zeya

Afancanlar acıkınca ne yapsak diyorsanız Yanyadan eveneze Selen yardımınıza koşacak ve size kulanıp memnun olduğu eşyalarını tanıtacak,

Kışın habercisi çeşit çeşit çorbalarla kevgiri Misss gibi kokulara büründüren Zerrin,

Kuzu etiyle yapılacak nefis yemekleriyle ve iki film tanıtımıyla ben yani Esra,

Etkinlikten kevgire takılanlarla sizler,

Bu sayıda karşınızda hazır ve nazır bulunacağız...

Hadi sayfaları çevirin ve tadına varın

sevgiler

Esra







4 yorum:

ebruakin dedi ki...

Sevgili Zerrin ve Esra,
Güzel derginizin bir parçası olma şansı verdiğiniz için ben sizlere teşekkür ederim.

Yine harika şeyler hazırlamışsınız. Aylık aldığım hiçbir dergide bu kadar çok denenebilir tarif yok.

Emeği geçen herkesin ellerine, kollarına sağlık.

Herkese kucak dolusu sevgiler...

NiNo dedi ki...

her gecen sayida daha bi renkli daha bi enerjik goruyorum dergimizi kevgir nereye kosuyooooooo :D

Adsız dedi ki...

esracım ve zerrincim....kapak harika olmuş....
bayıldım..derginin dışı içinin habercisi olmuş....

sayfaları gezmeye gidiyorum....
elleriniz dert görmesin...

kim tutar sizi....

Adsız dedi ki...

Sevgili editörüm,
Bu özel çalışmanızda bana da yer vermenizden ne kadar mutlu olduğumu anlatmak için kelimeler inanın yetersiz kalır.
Teşekkürler ve sevgiler...