31 Temmuz 2007 Salı

KEVGİRE BAŞLARKEN



Merhabalar…

Nasıl bir heyecan anlatamam. Bundan sonra bir aksaklık olmadığı sürece her ay bu heyecanı sizlerle paylaşacağız. Biz bu işe tamamen amatör bir ruhla başladık. Ama ileride tamamen geliştireceğiz. Bu sizlerinde yardımıyla olacak. Her ay daha da iyiye gideceğiz.

Yolculuğumuz ve hikâyemiz şöyle; Blog sahibi olduğumuz günlerden beri görüşüyoruz Zerrin’le (misss). İkimizin de bu alemlere aktığı tarih hemen hemen aynıdır. Sohbet ederken hep ortak bir şeyler yapmaktan söz ediyorduk. Çok da fikirler çıktı. Güzelde fikirlerdi ama hepsi zaten yapılmış ve yapılmakta olan (ki hepsi harika) işlere benziyordu. Genelde aklımıza etkinlik tarzı fikirler geliyordu. Birkaç kişiye dağıtalım dedik. Hatta konular bulmuştuk. Altın günü gibi yapıp konu komşuyu çağıralım. Şöyle bir de göbek atalım dedik. Ertesi gün beğenmedik. E bu zaten yapılıyor harika etkinlikler çıkıyor ortaya dedik. İşlerin yoğunluğu ve bazı aksaklıklar sebebiyle konuyu düşünmeye ara verdik. Gelmiyordu aklımıza. Zorlamanın anlamı yoktu.

Bu arada bloglarımızla ilgilendik. Kendimizi ve yaptığımız işi geliştirmeye çalıştık (hala o uğraştayız) Çevre ve arkadaş edinmeye başladık. Ne güzel dostlar bulduk. Ne güzel yermiş burası, diye diye geçti günler. Dertlerimize de ortak oldu dostlar, sevinçlerimize de, özlemlerimize de. Hastayız dedik, dua ettiler; üzgünüz dedik şenlendirdiler, sevinçliyiz dedik bizimle güldüler. Çok sevdik onları, çok sevdiler bizleri (umarım).

Sohbetler sırasında güzeeeeel bir fikir geldi aklımıza. Sanal dergi yapalım dedik,bir e-dergi yani. Fikir bizi delirtti. Müthiş derecede sevdik konuyu. Şunu yapalım bunu yapalım. Fikirler havada uçuşmaya başladı. Gece uyuyamadık bile düşünmekten Zerrin’le Kıbrıs-Kayseri arası telepati kurarak heyecan paylaştık. Adını bulmalıydık öncelikle düşündük taşındık, düşündük taşındık onca isim arasında KEVGİR ismini çok sevdik. Sunulmak üzere kevgirimizden geçenleri getirmeye karar verdik evlerinize, mutfağınıza, işyerinize.

En güzel fikrimiz. Dostlarımızdan bir kısmı ile paylaşmaktı fikrimizi. Çünkü dergimizde renklere ihtiyacımız vardı. Biriktirdiğimiz sevgiler bize döndü. Her ay yine birçok dostumuza başvuracağız. Bu dostlarımız ve bizim için, sizin için hazırladığı muhteşem ve özel yiyecekleri sayfalarımız arasında bulacaksınız. Zerrin size ayrıntıları ile kimin ne yaptığını anlatacak.

Dostlar biz her ay sizlerle olmak için bu yola baş koyduk. Şimdilik amatörce ve sevgiyle, tüm ince duygularla, tüm samimiyetimizle, karşınızdayız. İyi Eğlenceler diliyoruz.

Esra ÖZTÜRK (büyüleyenmutfak)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Esra ve Zerrin,
KEVGİRE yayın hayatında başarılar vede uzun ömürler diliyorum.Çok güzel bir düşünce,kendinizi aşmışsınız.Sanırım derginize katılacak çok kişi bulacaksınız.Tatile gidiyorum dönüşte okumaya devam edeceğim.Başarılarınızın devamlı olması dileği ile sevgi ile kalın

Müge Hüner dedi ki...

Sevgili Esra ve Zerrin,
Gerçekten çok hoş olmuş, yazılar fotoğraflar harika...Şimdilik birazını okudum ama fırsat buldukça okuyacağım.Herşey gönlünüzce olsun. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

harika olmuş:)) ellerinize sağlık,tebrik ederim,başarılar....

ebruakin dedi ki...

Selam Zerrin ve Esra,
Derginiz hayırlı olsun.
Sizin ve tarifleriyle katılan diğer arkadaşların da ellerinize sağlık.

Başarılar dilerim.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir fikir, ellerinize sağlık diyeyim. Çok hoşuma gitti...
:)

Adsız dedi ki...

Zerrin'cim Esra'cım ben yokken neler yapmışsınız böyle.Tebrik ediyorum ve sizi sevgiyle kucaklıyorum. KEVGİR ile diğer tarafta olduğu gibi harikalar yaratacağınıza eminim.
Yapabileceğim bir şey olursa seve seve yanınızdayım.
Başarılar canlarım takipçinizim...

NiNo dedi ki...

canim zerrincim ve esracim
dergimiz hayirli ve de ugurlu olur insaallah valla sizler yapmissiniz ama sahiplenip dergimiz dedim bile :D ellerinize yureginize saglik canlarim. Turkiye ve dunyadaki en guzel en buyuk sanal dergi olmasini diliyorum canlarim.
sevgiler

Adsız dedi ki...

merhaba;derginiz hayırlı ugurlu olur inşallah.sanal olarak çıkarmak da çok güzel bir fikir.ismide harika olmuş bence.Ellerinize yüreginize saglık.Başarılarınızın devamını diliyorum...