31 Temmuz 2007 Salı

KULLANDIM, KULLANIYORUM, MEMNUNUM

PALMOLİV DUŞ JELLERİ -- Kullandım , kullanıyorum memnunum. Özellikle sütlü olan ürünlerinin hem cilde iyi geldiğini, hem de kokusunun çok güzel olduğunu düşünüyorum. Thermal Spa Kremli Duş Jelleri ise psikolojik mi bilmiyorum ama dinlendiriyor gibi :) Belki denemek istersiniz.



Et yemediğim dönemlerde bol bol soya eti yiyorduk. Oldukça lezzetli seçenek. Eskiden büyük markaların soya etleri bulunmuyordu. Temin etmek oldukça güçtü. Geçenler de markette dolaşırken Ülker'in soyalı börek harcını denedim. Çok memnun kaldım. Ülker markasını pek tercih etmem ama bu ürünü aldığıma sevindim. Ben gözleme ve börekte denedim. Kutunun içinde 3 paket var. İçindeki baharat biraz rahatsız edici olabiliyor. Sanki daha az olsa daha iyi olacak.. Ama benim gibi bulunduğu yerde soya kıyması bulamayanlar için iyi bir alternatif.



Kurutulmuş domates ve yeşil zeytin seviyorsanız Tariş'in bu ürünü tam size göre. Kavanozu çok küçük ve diğer zeytinlere göre biraz pahalı ama oldukça lezzetli bir ürün.


4 yorum:

GANNE dedi ki...

Sevgili Zerrin ve Esra, derginizi çok begendim. Her bir sayfasını gezdim. Çok güzel bir iş çıkarmıssınız. Yureginize ve emeğinize sağlık. Tarif gondermis diger arkadasların da emeklerine sağlık. Sizi gonulden kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. Sevgilerimle...

yaban mersini dedi ki...

sevgili zerrin ve esra..dergiyi büyük bir keyifle her sayfasını her resmini ayrı ayrı inceleyerek okudum,harika olmuş,benim de bir tarifimin yer alması beni çok mutlu etti..sizi çok seviyorum..ne yapayım aklıma yazacak başka şey gelmedi.selamlar.

Ayşe'nin Mutfağı dedi ki...

MERHABA SEVGİLİ ESRA VE ZERRİN İKİNİZİDE DEVAMLI TAKİP EDİYORDUM AMA BU DERGİDE MÜTHİŞ OLMUŞ HER SAYFAYI TEK TEK OKUDUM VE ÇOK BEĞENDİM
AMA BU SAYIDA BANA YER VERMEDİĞİNİZE ÜZÜLDÜM :) AMA SİZİN İÇİN BİR TARİF HAZIRLAYACAĞIM

SAYFAMADA BANNERİNİZİ EKLEDİM REKLAMINIZIDA YAPACAĞIM
2. SAYI İÇİN ŞİMDİDEN BAŞARILAR
YENİ SAYILARI BEKLİYORUM

YeMeK vAkTi dedi ki...

merhaba,e-dergi gerçekten çok iyi bir fikir çok güzel olmuş.Merak ettiğim birşeyde Ülker markasını genelde tercih etmem yazmışsınız özel bir nedeni varmıdır?