24 Eylül 2007 Pazartesi

KULLANDIM, KULLANIYORUM, MEMNUNUM

Kış aylarının vazgeçilmezleri pekmez ve tahin. Tahini katmer yaparken ve tahinli ekmekler de de çok seviyorum ama favorim kesinlikle tahin pekmez ve KOSKA denemenizi tavsiye ederim (esra)





  1. Soda kesinlikle evimde her zaman olması çay kadar zorunlu bir içecektir. Sodanın sadesi ve BEYPAZARI markası tercihimdir. Neden mi ?Çünkü, kaynağından bol Co2 gazlı olarak çıkmaktadır. Çünkü, sindirimi kolaylaştırdığı, diüretik özelliği ile mide ve bağırsakları rahatlattığı raporlarla tescil edilmiştirÇünkü, doğal gazı, mineral yapısı ve kalori içermemesi nedeniyle diyetlerde ve zayıflama rejimlerinde uzmanlarca tavsiye edilmektedir... Denemenizi tavsiye ederim (esra)

******************************************************************************




Ramazan gelince Güllaç her sofrayı süsler. Bu düşüncenin sonucunda Carte Dor nefis bir dondurma yapmış. Güllaçlı. Reklamlarda gördüğümden beri hayallerimi süslüyordu. Elbette koşa koşa almaya gittim. :) Çok güzel, lezzetli bir dondurma olmuş. Belki güllaç aramosı daha baskın olabilir ama o üstündeki şahane kırmızı şeyler(ne olduğunu hala anlayabilmiş değilim) onlar benim için yeterli.. Ramazan bitmeden bir deneyin derim. (misss)




8 yorum:

NiNo dedi ki...

bu pekmezi bende oglusuma iciriyorum az enerjili bu pekmezden sonra daha bir fena enerjik oluyor :D tut tutabilirsen bide kan yapiyorki superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

NiNo dedi ki...

ayyyyyyyyy bittimi :( ne cabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ellerinize saglik canlarim emegi gecen herkesin ellerine saglik harika tarifler enfes mamalar goruntuler yazilar ALKISLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Ayça dedi ki...

:)))
Sevgili Nino ve ben sanırım tüm sayfaları bir solukta bitirdik. Gerçekten her geçen sayı biraz daha heyecan verici oluyor.
Şimdiden bir sonra ki sayısı merak etmeye başladım.
Ama önce bu dergiyi iyice bir hatim etmem gerek:))
Kocaman sevgiler

Bocuruk dedi ki...

Harika, harika, harika... Emeği geçenlerin ellerine sağlık:)
Sevgilerimle...

serinmavi dedi ki...

Zevkle okudum her bir sayfasını,emeğinize sağlık.....Selamlar............

Adsız dedi ki...

nasıl bitti anlamadım....

herşey o kadar güzelki....

bu dayanışma bu beraberlik...harika bişey....

kızlar hepinizi kutluyorum...yapanların elleri dert görmesin....

hepinizi bol keseden öpüyorum...

Adsız dedi ki...

bu bölüm çok hoşuma gidiyor.çok hoş bi konu.
dergi için tekrar tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum.
http://maviveportakal.blogcu.com/

k.i.s.d. dedi ki...

Çok başarılı bir çalışma. Daha güzellerine imza atmanızı diler, tebrik ederim.